TISZTELT HONFITÁRSAINK!

Egyre inkább azt látjuk, hogy a politika színpadán bármelyik politikai közösséget figyeljük is, az a jellemző, hogy bizonyos emberek, akik a politikából élnek, kisajátítják maguknak ezt a közeget.
Szaktudás ritka, nép-képviseleti szándék elenyésző, a társadalomért érzett felelősség alig, fegyelmezettség nem jellemző, van viszont iszonyatos erejű pénzéhség és hatalomvágy. Ennek levét isszuk immár 32 évvel a rendszerváltás után.

Egy demokratikus országban, ahol a kiváltságosok úgy gondolják, hogy a politikai terep csak nekik jár, már eleve nem mehetnek jól a dolgok. A kiváltságosok karaktergyilkosságokkal, lejáratásokkal próbálják a civil világot távol tartani a politikai közélettől, de az emberek nagy része ezeket már nem hiszi el. Nincs más választás, szépen lassan ki kell cserélődnie a politikusi közösségnek. Aki tisztességes, az marad, aki hitvány, az megy. Nincs más lehetőségünk arra, hogy fejlődjünk.

Mi, a ReforMerek azért jöttünk létre, hogy minden jellemzőjét a politikai közéletnek jó irányba megváltoztassuk. Megpróbáljuk elérni, hogy a szakmai kérdések szakmai módon kerüljenek megoldásra, érdemek szerint osztódjanak a pozíciók, és legyen minden politikusban megfelelő alázat arra, hogy elsősorban szolgálja a népet. Meglévő jelöltjeinkkel együtt úgy gondoltuk, hívnunk kell magunkhoz azokat az embereket, akik életükben már letettek valamit az asztalra, legyen bármilyen hivatásuk, abban tisztességesen és eredményesen valósították meg céljaikat.

Ezért írjuk ki a pályázati felhívást az egész országra nézve arra, hogy jelentkezzenek bátran a ReforMerek 2022. évi országgyűlési választáson való indulásához az egyéni választókerületekben jelölteknek.
Ez nem újdonság, már több párt különböző választásokra írt ki pályázati felhívást. Annyiban más ez, hogy a cél a minőség és nem a mennyiség.
Aki akár saját magában, akár bármely általa ismert emberben érez ambíciót arra, hogy ezt a nem könnyű utat együtt bejárjuk, 2022. január 20-áig küldje be postai úton részünkre jelentkezését az országgyűlési választáson való egyéni képviselői indulásra.

A pályázatban írja le eddig életútját, képesítéseit, írja le, miért érzi úgy, hogy szívesen tartana velünk ezen az úton. Válassza meg az egyéni választókerületet, amelyben szeretne indulni. Küldjön a pályázatban magáról fényképet! Jelölje meg, ha bármelyik közösségi felületen jelen van, s azt is, hogy hol, milyen néven. Írja meg elérhetőségét (e-mail, telefon)!

Postacím: ReforMerek 1311. Budapest, Pf. 97.LEGYEN KÖZÖS A SIKER!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük